Magntec

Min hemsida

Konferensupplägg

Vi ordnar konferensen både på ett hotell med traditionella konferenslokaler eller mer exotiska konferensanläggningar där vi är långt ifrån bilvägarna.
Att blanda konferens med aktiviteter gör att medarbetarna kommer att komma tillbaka med ny energi och få en minnesvärd konferens.
Upplägget kan vara varieras i längd, två dagar med halvdagsutflykt, tredagars med heldagsutflykt eller varför inte en dags konferens med två dagars utflykt med övernattning i Åre innan det är dags att åka hem?

Bra boende finns på flera ställen som är lättillgängligt med buss från Arlanda eller flyg till Röros där hämtning kan ordnas.
Bland länkarna ovan hittar ni fler alternativ av varierande slag

I centrala Funäsdalen så är Funäsdalens hotell ett alterantiv, kan då kombineras med en Gulaschlunch på toppen av funäsdalsberget genom att ta kabinbanan upp till toppen.
Funäsdalens hotell har lämpliga lokaler med stora och små utrymmen för konferens och arbetsgrupper.
Bussen stannar utanför hotellet så det är enkelt att ta sig hit.

För en konferens utöver det vanliga rekommenderar vi konferens i väglöst land, i Anådalen finns det en anläggning där konferensen garanterat fastnar i deltagarnas minnen.
Härifrån passar samtliga turförslag på snöskoter, sommartid så nyttjar man naturen kring anläggningen.

I Bruksvallarna har vi Bruksvallslidens hotell, bra för den mindre gruppen och om man vill vara i en lite mindre by men ändå ha tillgång till affär och annat.
Bruksvallarna är ju längdåkningens mecka där många SM tävlingar avgörs och på sommaren kan man åka rullskidor till Bruksvallarna.
Lunch kan intas på fantastiska Kariknallens toppstuga, man kan åka bandvagn eller skoter upp för en hänförande utsikt tillsammans med lunchen.

I Fjällnäs hittar vi en mötesmiljö för kreativa möten, i lugna områden med närhet till fiske så får konferensen en rogivande effekt.
Med ett spa där man kan få flera olika behandlingar är det en konferens med kroppens välmående i fokus.
Dagsturer vintertid eller varför inte en promenad från fjällparkeringen till Svansjökläppens topp?