Magntec

Min hemsida

Styrelsecoachning

Att coacha styrelsen är en stor del i utvecklandet av autonoma produkter och få den här resan att bli en del i den naturliga utvecklingen av produkten. Många gånger kommer man fram till att man kan behöva ändra företagets affärsmodell för att passa slutprodukten. Du kanske inte kan ta betalt på samma sätt som tidigare. Man kan behöva andra former av eftermarknadsåtgärder, dokumentation och en annan form av support än tidigare.  
Styrelsecoachning i samband med beslut att jobba med den autonoma produkten krävs en del viktiga och strategiska beslut på styrelsenivå. Här kan Magntec komma in och vara stödjande i arbetet med att da fram de beslut som behöver tas. Att ta fram den här tekniken är inget man gör i en handvändning. När styrelsen i företaget tagit beslut om att ta fram den autonoma produkten följer ett mångårigt strategiskt och agilt arbete för att komma dit man vill. 
Magntec erbjuder styrelse- och företagscoachning genom hela processen med att sätta upp både långsiktiga, men även kortsiktiga delmål för att säkerställa att man kommer i mål med hela projektet och vi är framme vid den autonoma produkten.